Parteneri europeni

PARTENERI PROIECT LLP/PAR/2012/103

Mediterranean Agronomic Institute of Chania (MAICh), Greece
Tarsus Chamber of Commerce and Industry (CCI), Turkey
Muğla Ticaret Meslek Lisesi (MTML), Turkey
Umbria Training Centre (UTC), Italy

CENTRUL DE TRAINING PENTRU TURISM colaboreaza cu:

AIT

Athlone Institute of Technology care este o institutie laureata in invatamantul superior si este situata in centrul Irlandei. Mai mult de 6000 de studenti participa la cursuri Economice, Umane si Tehnice. Peste 100 de milioane de euro au fost investite in campusul universitar din anul 2000 pana in prezent, asigurand astfel o experienta si o educatie de talie mondiala, facilitata de utilitati ultramoderne.

Cavan-Monaghan LEADER e principala organizatie de dezvoltare rurala din regiunea Cavan-Monaghan oferind programe specifice in vederea atingerii scopului propus. Organizatia vine in ajutorul comunitatii, diverselor grupuri de interes local, fermierilor si micilor antreprenori din regiune.

eceatint

ECEAT este o retea de sute de cazari la scara mica si servicii turistice de pe intregul Europei, oferind o calitate durabila a acestor servicii, avizand contributia lor la comunitatea locala si protejarea mediului inconjurator.

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences, e o institutie unica. Curriculumul lor se concentreaza pe natura si mediul inconjurator, pe sanatatea umana si animal si pe o antreprenorialitate responsabila. Din combinatiile acestor arii de expertiza rezulta programe a caror certificare e unica in lume.

Rural Tourism International – Training Network (RTI-TN) este o asociatie de formatori si organizatii de formatori in turismul rural. A fost infiintata in anul 2005. Asociatia are ca scop  crearea unei formari de calitate in turismul rural in intreaga Europa.

Baret

The Bulgarian Association for Rural and Ecological Tourism (BARET) este o asociatie non-guvernamentala dedicate promovarii turismului rural si ecologic in Bulgaria. Rolul organizatiei este sa desfasoare programe de dezvoltare a turismului ecologic si rural in regiuni de pe intregul tarii si care au potentialul necesar.

LflBayerische Landesanstalt für Landwirtschaft Bavarian State Research Center for Agriculture